Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés
Amikor Ön meglátogatja a www.happybag.hu honlapot, személyes adatinak kezelésére, feldolgozására és felhasználására kerülhet sor. A happybag.hu webáruház számára kiemelt cél vásárlóinak és a honlap látogatóinak személyes adatainak védelme. Jelen dokumentumban az Önt érintő személyes adatkezelési feltételeket határozzuk meg. Az Ön személyes adatainak kezelése során mindenben követjük az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (továbbiakban: Info tv.) meghatározott jogszabályi előírásokat.

Az adatkezelő cégadatai:

BIG BOX 2018 s.r.o

Cégjegyzékszám:

51 847 37

Székhely:

945 01, Tržničné námestie 481, Komárno, Szlovákia

 

Adatfeldolgozás céljából az alábbi szervezet számára kerülhet továbbításra személyes adatok:
Royal Futár Hungária Kft. (1097 Budapest, Gubacsi út 32.)
az adatfeldolgozónak történő adattovábbítás célja: megvásárolt termék szállítása, időpont egyeztetés
átadott adatok köre: név, e-mail, mobiltelefonszám, szállítási cím

Amazon Web Services EMEA SARL, 5 rue Plaetis L-2338 Luxembourg
az adatfeldolgozónak történő adattovábbítás célja: hírlevél küldés
átadott adatok köre: e-mail


A happybag.hu által kezelt adatok köre
Ha Ön regisztrált felhasználó, személyes adatai közül az Ön által megadott nevét, számlázási, illetve szállítási címét, telefonszámát, e-mail címét rögzítjük.
Az Ön által megadott személyes adatokat a happybag.hu nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag Ön felel. E-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

Az adatkezelés célja és feltételei
Az Info tv. előírásai alapján személyes adatot kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet kezelni. Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges, a cél elérésére alkalmas. Személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető. Személyes adat kizárólag akkor kezelhető, amennyiben ahhoz az érintett hozzájárul, azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján az abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete közérdeken alapuló célból elrendeli. A 16. életévét betöltött fiatalkorú érintett hozzájárulását tartalmazó jognyilatkozat érvényességéhez, törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása nem szükséges.

Az Info tv. előírásai keretein belül gyűjtjük, feldolgozzuk és felhasználjuk az Ön személyes adatait különösen akkor, amikor látogatást tesz a www.happybag.hu oldalon, amikor ott regisztrál, vagy bejelentkezik, vagy amikor termékeket rendel a Happybag-től. Személyes adatait csak a hatályos jogi előírásoknak és a jelen dokumentumnak megfelelően, valamint az Ön beleegyezésével kezeljük.

A rendelés folyamatában az Ön által megadott személyes adatokat összegyűjtjük, feldolgozzuk és felhasználjuk a vonatkozó hatályos adatvédelmi rendelkezések keretein belül. Az Öntől kért információk, amelyek az Ön által igényelt szolgáltatásunk teljesítéséhez szükségesek, az űrlapon kötelező mezőként szerepelnek, a többi adat önkéntes. Az Önnel kötött adás-vételi szerződés megkötéséhez és végrehajtásához, egyes esetektől függően felvételre kerül más kapcsolati információ, mint a név, szállítási és számlázási cím, illetve az Ön által választott fizetési módról szóló tájékoztatás. Ezen kívül az Ön adatait használjuk még vásárlói adatbázisunk frissítésére, hogy az adatbázisban csak releváns adat tárolódjon.

Gépelési hibák elkerülésére és a megadott személyes adatainak javítására a rendelés véglegesítése előtt van lehetőség a www.happybag.hu oldalon.
Az Info tv. 14. § alapján Ön az adatkezeléshez való hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni.
Az adatkezelés időtartama a regisztrációtól a regisztráció törléséig tart azzal, számviteli bizonylatokat a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdés alapján, nyolc évig tároljuk.

Naplófájlok
Amikor Ön meglátogatja a www.happybag.hu oldalt, következő technikai adatokat tároljuk technikai okokból az un. naplófájlokban:

- az Ön által használat eszköz IP-címe,
- az a weboldal, ahonnan Ön hozzánk látogat (hivatkozási hely),
- a happybag.hu oldalon tett látogatásának ideje és időtartama,
- az Ön által használt böngésző (browser) és operációs rendszer típusa, beállításai.

Az adatokat technikai elővigyázatosságból legfeljebb 30 napig tároljuk a jogosulatlan belépésekkel szemben adatfeldolgozó rendszerünk védelmében.

Sütik
A www.happybag.hu oldalunkkal kapcsolatosan ún. sütiket használunk.
A sütik (angolul: cookies) olyan, személyes adatot nem tartalmazó szövegfájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy oldal használata kényelmesebb legyen. Ilyen például a kosár funkciójának megjelenítésére szolgáló beállítások. A süti egy világos betű#slszám kombinációt tartalmaz, amely az Ön által használt böngészőt azonosítja. Ezek a sütik csak ideiglenesen tárolódnak a számítógépén, és csak akkor kerülnek át a Happybag szerverére, amikor Ön meglátogatja a www.happybag.hu oldalt.
A számítógépén tárolt sütiket ellenőrizheti, törölheti, és azok használatának módját meghatározhatja böngészőjének beállításai segítségével.
Ha sütik használatát Ön böngészőjében tiltja, ez azzal járhat, hogy a www.happybag.hu egyes funkciói korlátozottan, vagy egyáltalán nem érhetőek el az Ön számára!

Google Analytics
Oldalunk alkalmazza a Google Analytics programot, a Google Inc. ("Google") webelemző szolgáltatását. A Google Analytics ugyancsak sütik használatával működik, olyan szövegfájlokkal, amelyek az Ön számítógépén tárolódnak és lehetővé teszik weblapunk használatának elemzését. A sütik által létrehozott, a weblap Ön által történő használatát rögzítő információk rendszerint a Google szerverére kerülnek át az USA-ba, és ott is tárolódnak. Azonban az Ön IP-címe előzőleg rövidített formában kerül át, amennyiben az az Európai Unió tagállamában található, vagy más olyan államéban, amely az Európai Gazdasági Régióról szóló Egyezmény aláírója. Csak különleges esetekben kerül át a teljes IP-cím az USA-beli Google szerverre, és ott kerül sor a rövidítésre. A Google ezt az információt arra használja, hogy kiértékelje a weboldal Ön által történő használatát, hogy az oldalaktivitásról jelentéseket állítson elő, és további szolgáltatásokat nyújtson a site működtetőjének a weboldal használatával kapcsolatban. A Google Analytics keretén belül az Ön böngészőjéről átküldött IP-címet nem kombinálják más Google-adatokkal. A sütik tárolását Ön megakadályozhatja böngészőjének megfelelő beállításával. Továbbá, a süti által készített, az Ön weboldal használatát rögzítő adatok (pl. IP-cím) Google-hoz történő továbbítását és földolgozását is megakadályozhatja, ha letölti és installálja a böngésző segédprogramot (plugin) a Google oldaláról.

Google AdWords remarketing
Az oldalunkon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küldünk a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem. Külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a felhasználó korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a felhasználónak külső szolgáltatók - közöttük a Google - partnereinek internetes webhelyein.A felhasználók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait. (Azt is jelezheti a felhasználók számára, hogy a Network Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a külső szolgáltatók cookie-jait is letilthatják.)

Elektronikus értesítések, és hirdetések, hírlevél
A Happybag termékeiről és akcióiról szóló tájékoztatás és egyéb értesítések megküldése érdekében az Ön által megadott e-mail címet kezeljük. Ha nem kíván hírlevelet kapni, bármikor letilthatja ezt a funkciót a hírlevélben biztosított linkre kattintva, vagy a Happybag-nak küldött értesítéssel postai úton az adatkezelő címére küldött postai levél, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon.
Olyan, hírlevélnek, tehát közvetlen ajánlatot nem tartalmazó, tájékoztatási célú elektronikus értesítések, amelyek nélkülözhetetlenek a szerződés teljesítéséhez és a Happybag működéséhez, például a szolgáltatásokkal kapcsolatos információk vagy díjfizetéses csomagok (pl. rendelés visszaigazolása, szerződési dokumentumok, fizetés feldolgozása), nem tilthatók le. Ezeket az értesítéseket az Ön által megadott e-mail címre küldjük.

Egyéb célú adatkezelés
Tároljuk és felhasználjuk az Ön adatait, amikor megkeres minket telefonon, emailben vagy a kapcsolati űrlapunkon keresztül, illetve ha információt küld számunkra valamilyen más formában és emiatt adatai hozzánk kerülnek. Ezen kívül tároljuk és felhasználjuk személyes adatait és a technikai információkat olyan mértékben, amennyire az szükséges a www.happybag.hu nem megfelelő, vagy inkorrekt, etikátlan használata vagy jogellenes tevékenység megelőzése, vagy azzal szembeni eljárás érdekében, pl. az adatbiztonság fenntartása miatt informatikai rendszerünk elleni támadás esetére. Személyes adatai kezelése során, jogszabályi kötelezés esetén adatai átadásra kerülhetnek állami szervek, vagy bíróság részére, illetve esetleges követeléskezelés és a Happybag jogai biztosítására és igényeink követelésére állami szervek, vagy bíróság részére.

Rendelése teljesítésével összefüggésben személyes adatait (szállítási adatokat) továbbítjuk a Happybag-tól rendelt termékek szállítására szerződött logisztikai-postai szolgáltatónak.

Adatbiztonság
Személyes adatainak biztonsága rendkívül fontos számunkra. Ezért a Happybag által tárolt személyes és technikai adatait technikai és szervezeti intézkedésekkel védjük, és minden elvárható lépést megteszünk azért, hogy megakadályozzuk azok jogosulatlan harmadik fél által történő hozzáférését manipulálását.

Személyes adatokkal kapcsolatos jogai
Ön törvény erejénél fogva jogosult a Happybag által kezelt személyes adataira vonatkozó tájékoztatás kérésére, valamint a megadott személyes adatainak módosítására, törlésére. Azok az adatok, amelyeket jogi, törvényi vagy szerződésbeli kötelezettségből kell tárolnunk a kereskedelmi nyilvántartás megőrzéséhez, törlés helyett zárolásra kerülnek, hogy megakadályozzuk más célra való felhasználásukat.
Amikor személyes adatait olyan célra kívánjuk használni, amely jogszabályi előírások miatt az Ön beleegyezését írja elő, Öntől kifejezett engedélyt kérünk és engedélye az adatvédelmi előírásoknak megfelelően tárolásra kerül (naplózás).
Az egyszer megadott engedélyt bármikor ingyenesen vissza lehet vonni, és/vagy Ön tiltakozhat adatainak olyan jövőbeni használata ellen, mint a reklám, a piackutatás és véleménykutatás. Az Ön tiltakozásának, vagy adatainak kezelésére vonatkozó visszavonásának technikai átvezetése (adatbázisban való rögzítése) némi legfeljebb 24 munkaórát vehet igénybe, így ezen átvezetés ideje alatt Ön, esetlegesen továbbra is kaphat a Happybag-től értesítést.
Beleegyezésének vagy tiltásának megadására értesítést az adatkezelő címén, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon fogadja.
Adatkezeléssel kapcsolatban jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz lehet fordulni.
(Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, Postacím: 1530 Budapest, Pf.:5., Telefon: +36 (1) 391-1400).

Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

BIG BOX 2018 s.r.o

Cégjegyzékszám:

51 847 37

Székhely:

945 01, Tržničné námestie 481, Komárno, Szlovákia

E-mail: rendeles.ugyfelszolgalat@gmail.com

Az adatfeldolgozó adatai, elérhetősége:
Royal Futár HungáriaKft. 1097 Budapest, Gubacsi út 32
Székhely:  1097 Budapest, Gubacsi út 32.
Cégjegyzékszám: 01 09 664861
Adószám: 23683596-2-43

Amazon Web Services EMEA SARL, 5 rue Plaetis L-2338 Luxembourg

 

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az Orangenet Marketing Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.happybag.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó és oldalainkon található információk, termékleírások, fotók engedély nélküli másolása, árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.