Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Bestway Play Center medence ZT00011868
19.990 Ft
Menny.:db

Bestway Play Center medence ZT00011868

19.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Bestway Play Center medence ZT00011868

A medence kétségkívül azok közé a kütyük közé tartozik, amelyek nem hiányozhatnak otthon a gyepről vagy a kertből. A felfújható játszótérnek köszönhetően gyermeke remekül fogja érezni magát a vízben, az ugrálóvár pedig felejthetetlen élményeket nyújt a meleg nyári napokon.
A gyermekek számára kialakított vízi játszótér minden bizonnyal pozitív hatással lesz a legkisebbek egészségére és kondíciójára, mivel lehetővé teszi számukra, hogy sok fizikai tevékenységet végezzenek, például futást, ugrást vagy akár mászást. Elég nagy ahhoz, hogy több gyerek is gond nélkül játszhasson benne.

A FUN - vízi játszótér gyerekeknek fantasztikus ötlet szórakozásra és baráti szórakozásra. Lehetővé teszi a legkisebbeknek, hogy kellemes időt töltsenek a vízben, és felejthetetlen élményeket biztosítanak a meleg nyári napokon.

JÁTÉK - a felfújható játszótér lehetőséget ad a legkisebbeknek sok fizikai tevékenységre, például futásra, ugrásra vagy akár mászásra.

ELŐÍRÁSOK - A medence térfogata: 314 l Leeresztő szelep Méretek: 435/117/213 cm Súly: 6,7 kg.

HŰTÉS LE - a gyermekek számára kialakított vízi játszótér ideális, ha a kicsik felforrósodnak és le akarnak hűlni.

MINDENET A BELEJTETT - a készlet különféle tárgyakat tartalmaz, beleértve a labdákat és játékkosarakat, a vízcseppeket, a medencét, a levehető csúszdát, a bowling csapjait, a felfújható kerekeket és a felfújhatót Párná változatos és szórakoztató, hogy gyermeke végtelenül játszhasson.