Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Persil Regular mosógél 88 mosás 3,96 l
8.790 Ft
Menny.:db

Persil Regular mosógél 88 mosás 3,96 l

8.790 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Persil Regular mosógél 88 mosás 3,96 l

Folyékony mosószer Persil Deep Clean Freshness by Silan - mélytisztítás a ruhaneműért és frissesség a mosógép számára.

A mosógép idővel kellemetlen szagokat kaphat a piszkos ruhák mosásakor felhalmozódó maradékok miatt. A Sosam Persil Deep Clean Freshness folyékony mosószerének olyan formulája van, amely mélyen megtisztítja a nehéz foltokat a ruhaneműn, és frissességet kölcsönöz a mosógépnek. Egyedülálló és koncentrált formulája mélyen behatol a textilszálakba, hogy eltávolítsa a legnehezebb foltokat is, és nagyon apró részecskékre bontja azokat, amelyek már nem rakódnak le a mosógépben. Így idővel nem lesz kellemetlen szaga.

A tisztább világért: szívós a foltokhoz, kíméletes a bolygóhoz. A Persil Deep Clean 92%-ban biológiailag lebomló összetevőket* tartalmaz, és újrahasznosítható csomagolással rendelkezik.

Minden mosással energiát takaríthat meg, mert a Persil alacsony hőmérsékleten is hatékony, 20°C-tól kezdve. A Persil most és a jövőben is elkötelezett a piszok elleni küzdelem és a bolygó tisztelete mellett.

A termék előnyei:
- Egyedülálló formula: A Persil Freshness by Silan egyedülálló formulája mélyen tisztítja a ruhaneműt, és hosszantartó illatot biztosít.

- Mélytisztítás: A Deep Clean technológia segítségével a Persil folyékony mosószer mélyen behatol a szálakba, eltávolítja a legnehezebb foltokat is, hosszantartó illatot biztosítva.

- Frissesség a mosógép számára: Ez a folyékony mosószer nagyon apró részecskékre bontja a foltokat, amelyek már nem rakódnak le a mosógépben. Így idővel nem lesz kellemetlen szaga.

- A tisztább világért: A ruhák foltjainak eltávolítására tervezett Persil mosószer újrahasznosítható tartályba van csomagolva, és 92%-ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz.

- Takarítson meg energiát: Formulája erejének köszönhetően a Persil mosószer minden mosásnál energiát takarít meg, még alacsony hőmérsékleten is hatékony, 20 °C-tól kezdve.