Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
WEI XIANG HM-2561 Akkumulátoros Fűszegélynyíró 2000mAh
3.790 Ft
Menny.:db

WEI XIANG HM-2561 Akkumulátoros Fűszegélynyíró 2000mAh

3.790 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szállítási díj: 1.990 Ft
Gyártó: WEI XIANG

Leírás és Paraméterek

WEI XIANG HM-2561 Akkumulátoros Fűszegélynyíró 2000mAh


Műszaki paraméterek:

- Akkumulátor kapacitása: 2000mAh
- Teljesítmény: 20V
- Súly: 1.5 kg
- Vágási szélesség: 30 cm
- Töltési idő: 1 óra
- Működési idő: 40 perc
- Kés típusa: Műanyag és fém

Termék leírás és ismertető:

A WEI XIANG márka HM-2561 kódú akkumulátoros fűszegélynyírója tökéletes választás minden kertész számára, aki könnyű, de hatékony eszközt keres a gyep karbantartásához. Ez a 2000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező trimmer kiváló teljesítményt nyújt, és hosszú üzemidőt biztosít, így egyszerre nagyobb területeket is gond nélkül kezelhet. A WEI XIANG HM-2561 akkumulátoros fűszegélynyíró ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható hosszabb ideig is, anélkül hogy megterhelné a felhasználót. Kompakt és összecsukható kivitelezése lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást, így mindig kéznél lehet, ha szükség van rá.

A WEI XIANG márka garantálja a megbízhatóságot és a minőséget, melyet ez a termék is tükröz. A HM-2561 kódú modell fém és műanyag vágókésekkel van ellátva, így különféle fű- és gaztípusokkal is megbirkózik. Az akkumulátor gyorsan, mindössze egy óra alatt teljesen feltölthető, és akár 40 percig is működőképes marad, ami elegendő idő egy átlagos kert rendbetételére. Ez az akkumulátoros fűszegélynyíró ideális választás mindazok számára, akik szeretnék kerti munkájukat gyorsan és hatékonyan elvégezni.

A WEI XIANG HM-2561 fűszegélynyíróhoz tartozik egy töltőkábel, egy fogantyú készlet, egy darab fém vágókés és négy darab műanyag vágókés, így mindent megtalál, amire szüksége lehet a fűnyíráshoz és a kerti munkákhoz.