Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
KingStyle prémium indukciós edény 7L 07158
11.590 Ft
Menny.:db

KingStyle prémium indukciós edény 7L 07158

11.590 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

KingStyle prémium indukciós edény 7L 07158

Az, hogy az elkészített étel ízletes és sikeres-e, nemcsak a recepten és a hozzáértésen múlik, hanem a megfelelően kiválasztott sütő- és főzőedényeken is. A jól megválasztott edényekkel már magára a főzés művészetére koncentrálhat, és maximális elégedettséget szerezhet belőle.

Fedős serpenyő öntött alumíniumból, tapadásmentes bevonattal. Tökéletes edény minden konyhába, és ideális sütéshez, főzéshez és pároláshoz egyaránt.


A serpenyő kiváló minőségű alumíniumból készült, amely nyomás alatti öntési eljáráson ment keresztül . Ez tartós és robusztus konstrukciót eredményez, amely biztosítja az egyenletes hőeloszlást és az ételek hatékony főzését .

A serpenyőt emellett speciális tapadásmentes bevonattal látták el , amely megakadályozza, hogy az étel hozzátapadjon a serpenyő aljához és falaihoz . Ez lehetővé teszi, hogy egészségesebb ételeket főzzön kevesebb zsír felhasználásával . A tapadásmentes bevonat megkönnyíti a serpenyő tisztítását is , mivel az ételmaradékok nem tapadnak a felületre.


A serpenyőnek ergonomikus fogantyúi vannak a kényelmes és biztonságos fogás érdekében, valamint gőzkieresztő szeleppel ellátott fedéllel, így szabályozhatja a serpenyőben lévő nyomást és hőmérsékletet .

✅ A serpenyő magassága: 13 cm

✅ Teljes hossz: 41,5 cm

✅ A serpenyő átmérője: 30,5 cm

✅ Főzőzóna átmérője: 23,5cm