Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Kraftech kézi ívhegesztő KTWDX300IV
23.990 Ft

Kraftech kézi ívhegesztő KTWDX300IV

23.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Gyártó: KRAFTECH

Leírás és Paraméterek

Forradalmian új, praktikus, kézben tartható pisztoly formájú inverteres hegesztőkészülék, mely kisebb házkörül munkák elvégzésére ideális és kényelmesen használható. Modern IGBT technológiát alkalmazó, half bridge rendszerű készülék. 
Készülékünk a következő fejlett hegesztés-támogató funkciókkal rendelkezik: 
- Ventilátor-mentes: passzív hűtéssel rendelkezik. 
- VRD funkció: az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben, mely biztonságos szintre csökkenti a feszültség értékét, ezzel is csökkentve a balesetveszélyt
- Széles feszültség tartomány: 180-250V hálózati feszültség között képes üzemelni, ezáltal olyan helyeken is alkalmazható, ahol a hálózati feszültség ingadozik. A legtöbb megfelelő teljesítményű áramfejlesztővel is használható (nem garantált). 
- Arc Force: Automatikusan állítja az áramerősséget, az ív hosszának függvényében. Amikor az elektróda tapad, az áramerősséget megnöveli, de ha az ív hosszabb lesz az áramerősséget lecsökkenti, így az elektródát közelíthetjük a munkadarabhoz anélkül, hogy kialudna az ív. Stabilabb ívet fog eredményezni. 
- Hot Start: Ez a funkció megkönnyíti az ívgyújtást a hideg vagy vastag munkadarabon az által, hogy megnöveli a beállított áramot ívgyújtáskor. Ezzel elkerülhetőek a kezdési kötés hibák. 
- Anti stick: Előfordulhat, hogy az elektróda mégis letapad, ilyenkor a hegesztőgép automatikusan lecsökkenti a hegesztő áramerősséget a minimum szintre, hogy az elektróda le tudjon hűlni és könnyen le tudjuk választani az elektródát a munkadarabról. A készülék a kompakt kialakítása miatt nem rendelkezik beépített okosventilátorral. Az inverteres hegesztőt bázikus vagy savas elektródával való hegesztésére tervezték. Nem alkalmas alacsony hidrogéntartalmú nátrium bevonatú szénacél elektródával való hegesztésre. 

Jellemzők:
• használható elektródák típusa: bázikus, savas
• hegesztőáram: 20-105A
• hatásfok: 85% 
• max. felvett teljesítmény: 4,1kW 
• munkafeszültség: 20,8-24,2V 
• üresjárati feszültség: 30-50V 
• elektródaátmérő: Ø1,6-3,2mm 
• 2 méter elektromos kábel, 3 méter (14mm²) mobilcsatlakozású testkábel
• tartozékok: koffer, hordtáska, hegesztőpajzs, salakoló kalapács + drótkefe