Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Kruzzel Oktató játék puzzle 00017252
3.990 Ft
Menny.:db

Kruzzel Oktató játék puzzle 00017252

3.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Kruzzel Oktató játék puzzle 00017252

A mozaikgyöngy puzzle remek szórakozás gyerekeknek. Természetes fából készült, melynek szépségét és tartósságát mindenki értékeli. Ez az anyag nagyon jól néz ki természetes állapotában és festett állapotban is. A készlet sok színes elemet tartalmaz, amelyekből a gyermek különböző mintákat készíthet.
A bemutatott fagyöngy kirakó remek szórakozás a gyerekek számára, és remek módja a kézügyesség és a képzelet fejlesztésének. Támogatja a szem-kéz koordináció gyakorlását és logikus gondolkodásra tanít. A fagyöngyöknek köszönhetően a gyermek csodálatosan serkenti kreativitását, valamint a koncentráció és a türelem tanulását.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára.

FA - a gyöngyből készült puzzle mozaik természetes alapanyagú fából készült, melynek szépségét és tartósságát mindenki értékeli. A fa nagyon jól néz ki természetes állapotában és festve is.

GYAKORLATI – egy fagyöngyös puzzle remek szórakozás a gyerekek számára, és remek módja annak, hogy fejleszteni tudja manuális készségeit és képzelőerejét. Támogatja a szem-kéz koordináció gyakorlását és logikus gondolkodásra tanít. A gyermek koncentrációt és türelmet is tanul.

LEÍRÁS - Anyaga: a fa fejleszti a koncentrációt és a türelmet. Méretek: 30/30 / 7,5 cm Súly: 1,202 kg

JÁTÉKHOZ TÖKÉLETES - A fagyöngyök nagyszerű lehetőséget kínálnak a szabadidő eltöltésére és a szülőkkel vagy társaikkal való szórakozásra. Különböző színű gyöngyökből képeket rendezni hosszú ideig remek szórakozás, ami nem válik könnyen unalmassá.

JÁTÉK ÉS SZÓRAKOZÁS – A fagyöngy-rejtvény a számok tanulásához is nagyon hasznos, és egyszerű matematikai műveletek végrehajtásában is hasznos lehet. Segítségével a gyermek gyorsan megtanulja felismerni a színeket és geometriai formákat alkotni gyöngyökből.