Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Spycam Mini vezeték nélküli mágneses kémkamera 06226
1.790 Ft
Menny.:db

Spycam Mini vezeték nélküli mágneses kémkamera 06226

1.790 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Spycam Mini vezeték nélküli wifi full hd kémkamera 06226

MINI VEZETÉK NÉLKÜLI WIFI KÉM KAMERA FULL HD MÁGNES
A mini kamera lehetővé teszi, hogy bármelyik helyiséget Full HD minőségben figyelje . Bármikor megfigyelheti, mit lát a kamera a világ bármely pontjáról , és észrevétlenül rögzítheti a helyzetet különböző helyeken és körülmények között. Az ingyenes és könnyen használható alkalmazással kezelheti az összes kamerabeállítást, megtekintheti a felvételeket és lehallgathatja a beszélgetéseket.

Széles, 150°-os látószögének köszönhetően hatalmas látómezőt biztosít, a Full HD objektív pedig sok részletet rögzít. A kamera microSD memóriakártya-nyílással van felszerelve, így képes önállóan menteni a felvételeket. Ne aggódjon, hogy kifogy a hely, a kamera felülírja a régi felvételeket

A kamera mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik. A készülék készenléti üzemmódban marad, amíg mozgást nem észlel. Alapértelmezés szerint a 24 órás felvételi mód engedélyezve van. A mozgásérzékelési módra váltáshoz nyomja meg a „Mode” gombot a fényképezőgépen. A kamera hátuljába mágnest építettek a könnyű felszerelés érdekében.