Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Zöld Dínó gyerekmedence vízpermet funkcióval ZT7523
16.990 Ft
Menny.:db

Zöld Dínó gyerekmedence vízpermet funkcióval ZT7523

16.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Dinoszaurusz medence öntözővel: ennek a gyerek dinoszaurusz medencének a szája öntözővel rendelkezik, ez a kialakítás mindig hűvös marad, és még nagyobb móka lesz, amikor a gyerekek játszanak benne, emellett végtelen vízi szórakozás és napsütés. Sok felfújható gyerekmedence a piacon csak arra figyel, hogy lehet-e benne úszni a gyerek, figyelmen kívül hagyva a gyerekek szórakozását. Sokan a gyerekek szórakoztatására összpontosítanak, például a felfújható csúszdára a medencéhez, de figyelmen kívül hagyják, hogy a felnőttek maradhatnak-e benne. Ez a medence csak ezt a hátrányt oldja meg.
Kiváló minőségű felfújható dinoszaurusz medence: Ez a gyerekmedence kiváló minőségű PVC-ből készült, és ellenáll a szakadásnak. Tökéletes a gyermeke számára. A piacon sok úszómedence PVC-ből készül. A medencénk felépítése kliphálós szerkezet, mely könnyen összeszerelhető. Ne aggódjon amiatt, hogy az anyag túl vékony és vékony.
Könnyű felrobbantani a medence tetejét, majd a dinoszaurusz medence fejét. Csak egy percet vesz igénybe egy légszivattyúval (nem tartozék). Csak vizet kell hozzáadni. FELTÖLTÉSÉN EL KELL SZINTETNI A FÖLDET, ÉS HAGYNI BETÖLTŐDNI A VÍZET. ADJ VÍZET A DINOSZAURUSZ MEDENCE FEJÉHEZ, és máris van egy medence gyerekeknek és felnőtteknek, ami szórakoztató.
Családi méretű felfújható medence: Szeretnél sok nyári szórakozást otthon vagy a kertben? Gyermekpancsolónk a tökéletes választás, akár egyedül, akár gyermekeddel vagy az egész családdal! Ez a kliphálós PVC műanyag gázoló gyerekmedence könnyen összecsukható és tárolható, így bármikor élvezheti a SPA-időt. Ez a medence lefolyócsővel rendelkezik, amely megkönnyíti a víz ürítését. Ha véletlenül beszakad vagy elszakad a medence burkolata, ne izzad meg túlságosan, a foltjavító készletet mellékeljük.
Tökéletes ajándék a nyári szórakozáshoz: Gyerek fiúk, lányok, kisgyermekek számára ez a nyári ajándék álma. Ez nem csak egy baba medence, hanem egy vízpermetes játék és egy Water Play Center is a gyerekeknek. Egy medence, de többféle játék és szórakozás nagyon gazdaságos. A medence nagyon alkalmas gyermekek úszására, fürdésére és szórakoztatására, tökéletes kerti szabadtéri medence a gyermekek számára. Nyáron legyen háztáji esőztető medencénk.

Vízpermettel dinoszauruszok fiataloknak és öregeknek, csodálatos nyári szórakozás a dinoszaurusz rajongók számára, 0,27 mm (10,8 g) vinilből készült, csatlakoztassa a permetezőt a kerti tömlőhöz és a móka elindulhat, 3 vízbázis (farokban és lábakban) a stabilitás érdekében, javítókészlet mellékelve, méret: 188 cm x 125 cm x 208 cm (74 "x 49" x 81 ")

3.63 kg